وقتی حساب کاربری شما در حالت پرایوت (Private) باشد، فقط فالوئرهایی که تأییدشان کردهاید میتوانند توییتهای شما را ببینند. این ویژگی برای حفظ حریم خصوصی بسیار مناسب است، اما اگر بخواهید تعامل بیشتری داشته باشید، دنبالکنندههای جدید جذب کنید یا فعالیت حرفهایتری در پلتفرم داشته باشید، باید اقدام به خروج توییتر از پرایوت کنید. تفاوت […]